Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 86 m²
Építési állapot új
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 0 szoba
Telek terület 712 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Sóskút csendes zöldövezeti részén 712 nm sík, patakparti, önálló telken épülhet meg álomotthona, az egyedi Liapor ECO kerámia falazat révén nem csak európai minőségben, de akár 5 hónapon belül kulcsrakészen birtokba vehetően!

A Liapor falazat, a lélegző extra szigetelés, a minőségi nyílászárók, az elektromos padlófűtés – AJÁNDÉK napelemes rendszerrel!!!  –  gyakorlatilag rezsi-mentes fenntartást/működést biztosít. A környezettudatos technológia, a magas szinten képzett és gyakorlott szakember gárda a minőséget, és a gyors átadást garantálja.

A belső kivitel végleges részleteit vevőinkkel egyeztetve alakítjuk ki, szükség szerinti árkorrekciókkal (burkolatok, szerelvények, szaniterek, stb).

A ház elosztása átgondolt, jól élhető terekkel. Amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, fürdő, fedett terasz  alkotja  a br.86 nm lakóteret. Elektromos padlófűtés, minőségi nyílászárók, lélegző (extra) szigetelés, napelemes rendszer = gyakorlatilag rezsimentes működés!

CSOK, támogatott hitelek igénybe vehetők, bankfüggetlen tanácsadóink szívesen segítenek

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ár

Irányár 53,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Katona Erika
Telefon +36 70 502 Mutasd
Email katona.erika@ Mutasd