Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 150 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 2+2 félszoba
Telek terület 555 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2021
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
ELADÓ CSALÁDI HÁZ VÁCRÁTÓTON!

ÚJÉPÍTÉSŰ INGATLAN!

FIGYELEM: CSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK IGÉNYBE VEHETŐK!

Újépítésű 1+2 félszobás, csaknem 98 m2-es családi házat kínálunk megvételre, plusz a tetőtérben még egy kb. 50 m2-es tér került kialakításra ezáltal csaknem 150 m2-es terület áll rendelkezésre, lakótér gyanánt. Vácrátót község igen kedvelt központi részén, gyönyörű, tóra néző panorámával. Igazán impozáns, egyedi megjelenéssel. Kényelmes, praktikus elosztással. Kerámia, parketta és fa járóburkolatokkal.
A tervezett lakóépületet földszintes kialakítású. Az utcáról gyalogosan és gépkocsival szilárd burkolatú, pergola fedésű behajtón keresztül közelíthető meg az épületet és annak bejárata, melyből a központi közlekedőbe és a Wc-mosdóhoz jutunk. Onnan az utca felé az egy légtérű konyha-étkezőbe és nappaliba érkezünk, melyhez a kert felé egy pergolás, növényfuttatós terasz kapcsolódik. Az épület központi közlekedőjéből nyílik a két gyerekszoba, a szülői szoba, a fürdő-zuhanyzó helyiség, a gépészeti helyiség, a gardrób.
A lakóépület WC-mosdó és fürdő helyiségeiben egy-egy WC és mosdó, a fürdő-zuhanyzóban egy kád, egy zuhanyzó és egy kettes mosdó kerül elhelyezésre. A konyhában elektromos főzőlapot és sütőt, hideg-melegvizes mosogatót, mosogatógépet, valamint hűtőt terveztek. A gépészeti helyiségben kerül kiépítésre az elektromos rendszer vezérlése, a zárt rendszerű kondenzációs gázkazán, a meleg vizet termelő bojler. A mosógép pedig a fürdőben kap helyet.


Az ingatlan telekterülete: 555 m2.

JELENLEGI BEÉPÍTÉSRE VONATKOZÓ ADATOK:
Lakóterület: 120,96 m2 – plusz tetőtér beépítés. Beépítés százaléka: 21,79 %. Burkolt felületű járda: 98,72 m2. Épületmagasság: 3,75 m2. Tűzvédelmi kockázati osztály: NAK (nagyon alacsony kockázati osztály, tűzvédelmi oszt.: A1). Nettó alapterület: 94,97 m2.
Az ingatlan közúti kapcsolata megoldott, a tervezett építmény tájba és utcába beilleszkedő. Az ingatlan és a lakóépület a szilárd burkolatú behajtón át az utcáról gépjárművel és gyalogosan is megközelíthető. A sík telek ÉK-DNY-i tájolású. Villany-víz-gáz bekötésekkel rendelkezik.

MŰSZAKI JELLEMZŐK:
Teherhordó falazat: Az épület lakórészén a külső földszinti- és az oromfalak 30 cm vastag, a garázsrésznél 25 cm vastag POROTHERM téglából készülnek, Hf 10-es szilárdságú cementes mészhabarccsal falazva, külső-belső min. 1,0 cm vastag vakolattal. A monolit vasbeton áthidalóknál a külső oldalon 5 cm vastag AUSTRTHERM hőszigetelés tervezett. A pinceszinten és a földszinten monolit vasbeton koszorúkkal, melyek kívülről hőszigeteltek, és a homlokzati hőszigeteléssel burkoltak.
A lábazat kívülről 10-15 cm vastag, extrudált hőszigetelés kerül beépítésre. Az egész épület falszerkezetében 10-15 cm vastag ásványgyapot hőszigetelést kap.
Bejárati- és teraszajtó: fa illetve műanyag ajtótokkal, háromrétegű üvegezéssel, alacsony küszöbbel, nagy teherbírású ajtópánttal, biztonsági vasalattal, tölgy színben. Külső ablakok: fa illetve műanyag szerkezettel, tölgy színben, hőszigetelt háromrétegű Ug=1,0 W/m2K üvegezéssel, bukó-nyíló nyithatósággal.
A födém fedélszéke kerámiaszerkezettel, 30 o hajlásszögű nyeregtetővel készül, Bramac Tectura Protector antikbarna héjazattal. Földszinti homlokzat: Kőporos dörzsölt nemesvakolat, csontfehér színnel. Homlokzat tagozat: Kőporos dörzsölt nemesvakolat, szürke színnel. Lábazat: Barnásvörös kőszemcsés vakolattal. Nyílászárók: diószínű tokszerkezetűek. Csapadékelvezetők: homokbarna színnel. Oromfal: sötét palackszürke színnel.
Az épület fűtése zárt rendszerű, kondenzációs gázkazánnal, radiátor hőleadókkal, padló és mennyezet felületfűtéssel történik. Az építtető igénye szerint kiépíthető légtechnikai hálózat, valamint a későbbiekben hőszivattyús rendszer, mely a tervezett hálózat rásegítésére vagy attól teljesen külön rendszerben is üzemelhet.
Az ingatlanon továbbá egy könnyűszerkezetes 15 m2-es szigeteléssel ellátott kis házikó is található 6m2-es terasszal mely több célú kihasználásra ad lehetőséget, mobil klímával és Nobo energiatakarékos radiátorral felszerelve.

ELHELYEZKEDÉSE:
Vácrátót Pest megyében, a Váci járásban, a budapesti agglomerációban helyezkedik el. Az Alföld északi részén található Veresegyházi-medencében fekszik. Keleten a Gödöllői-dombság, délen a fóti Somlyó-hegy és a Kő-hegy, északon a Cserhát peremén húzódó Kígyós-dombsor, végül nyugat felől a gödi lapály határolja.

NEVEZETESSÉGEK:
• Vigyázó-kastély
• A nemzetközi hírű botanikus kert évente mintegy százezer látogatóval.
• Világháborús emlékmű, alkotója Böjte Horváth István

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG:
Vácrátót vasútállomás közúti elérését a 2104-es útból kiágazó 21 323-as út teszi lehetővé (közúton Budapestről az M3-as út Fót–Csomád–Őrbottyán–Vácrátót útvonalon).

Az ingatlan irányára: 71.9 M Ft
Az ingatlan akár hétvégén is megtekinthető, előre egyeztetett időpontban!

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hiteltanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingatlan tanácsadás

Ár

Irányár 71,9 millió Ft (479,33 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Moys-Szabó Tünde
Telefon +36 70 620 7375,+36 70 564 Mutasd
Email m.szabotunde@ Mutasd