Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 88 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 596 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort duplakomfort
Fűtés
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Épület szintje 1
Energetika nincs
Erkély 16 m²
Komárom-Esztergom Megyében, a Dunántúl ékszerdobozában, az élő vizek városában Tatán, új építésű 8 lakásos lakópark kerül kialakításra!
A mellékelt térképen az "A épület" 1-es ingatlan.

A pazar környezet, ( tényleg, mintha a természetből ki lenne szakítva egy darab, a harmóniáját azonban nem töri meg, beleillik ) a két sorompós beléptető rendszer, és a beruházó-kivitelező eltökéltsége a természetközeliséghez, a minőségi, energiatakarékos anyagok felhasználásához, a megújuló energiaforrásokhoz, ( gazdaságosan fenntartható lakások ) garancia arra, hogy új háza, minden igényt kielégítően, az otthonává is váljon!

A lakópark 8 egyforma, egyszintes, – alul 50m2 hasznos lakóterű, kertkapcsolattal ( minden házhoz külön kert tartozik eltérő nagysággal, azonban a kert mérete nem befolyásolja a vételárat ), felül 38,6m2 plusz egy 16,2m2 erkéllyel – lakóingatlanból áll. Lakásonként fedett kocsibeálló is tartozik az ingatlanhoz. A lakások mindegyike 2 fürdőszobás, dupla komfortos, lent amerikai konyha+nappali, fent 3 szoba kialakítással.

Fűtés:

A fűtési rendszer levegő-víz 11kw hőszivattyúval ellátott padlófűtés rendszer. A hűtést a mennyezetbe épített rendszer biztosítja. A használati meleg vizet a hőszivattyú rendszerbe beépített 200 literes meleg víz tartály biztosítja.

Szellőzés: A konyhában egy darab 125 mm-es faláttörés a szagelszívó kivezetéshez. Nyílászáró nélküli wc-ben, fürdőben gyűjtő rendszerű horganyzott acél anyagú szellőző cső kiépítve, helyiségbe beállva és tűzvédelmi csappantyúval felszerelve. (fűtéskész lakás esetén a ventilátor felszerelés a tulajdonos feladata)

Alapozás : a talaj viszonyoknak megfelelően megtervezett beton mélyalapozás, a statikuskiviteli terv szerinti betonminőséggel

Lábazat : Leier zsalukő

Főfalak : Porotherm profi plus

Emeletközi és zárófödém : Monolit vasbeton födém Tetőszerkezet : lapostető PVC szigeteléssel és min. 25 cm vastag EPS hőszigeteléssel

Válaszfalak : Porotherm VF 10 cm

A beruházó kétféle vételárat különböztet meg valamint a fizetési ütemezést részekre tagolta, a készültségi állapotot alapul véve:

1. Fűtéskész állapot: 53.900.000.-Ft.

Készültség• 25%: Alapok, vízzáró szigetelés a falak alatt, talajban fekvő vezetékek (víz, csatorna), külső falazat, alsó szint födém (benne villamosság és hűtőrendszer)• 50%: Felső szint külső falazat és födém (benne villamosság és hűtőrendszer), lapostető szigetelés• 75%: Nyílászárók, belső válaszfalak, alsó szinten vízzáró szigetelés, alsó hőszigetelés, külső hőszigetelés,falakban villamossági vezetékek• 100%: hőszivattyú, padlófűtési rendszer az alsó és felső szinten, aljzatbeton, falak burkolása gipszkartonnal, készültségnek megfelelő festés, külső színes vakolat Vállalás• 2020.11.19.-én a készültség 25%.• 2021 január 50%,• 2021 március 75%,• 2021 május – június 100%

2. Kulcsrakész állapot: 67.400.000.-Ft.

Készültség• 25%: Alapok, vízzáró szigetelés a falak alatt, talajban fekvő vezetékek (víz, csatorna), külső falazat, alsószint födém (benne villamosság és hűtőrendszer)• 50%: Felső szint külső falazat és födém (benne villamosság és hűtőrendszer), lapostető szigetelés,nyílászárók• 75%: aljzatbeton, belső válaszfalak, alsó szinten vízzáró szigetelés, alsó hőszigetelés, külső hőszigetelés,falakban villamossági vezetékek, padlófűtési rendszer az alsó és felső szinten• 100%: hőszivattyú, falak burkolása gipszkartonnal, hidegburkolatok, parkettázás, szaniterek felszerelése,készültségnek megfelelő festés, külső színes vakolat

Vállalás• 2020.11.19.-én a készültség 25%.• 2021 január 50%,• 2021 március 75%,• 2021 június – július 100%Jelenleg az építkezés 50%-os készültségi fokon tart, így az ennek megfelelő vételár-részlettel lehet megvásárolni.A műszaki tartalom teljes megismerésére, időpont egyeztetés után, a helyszínen vagy az irodánkban van mód.Az ingatlanokra 10+10M CSOK igényelhető, illeték kedvezménnyel vásárolhatóak meg.Irodánk, esetleges hiteligényében is segítséget nyújt Önöknek, profi háttérrel, gyors, pontos ügyintézéssel!Köszönöm, hogy időt szakított a hirdetésem megtekintésére!

Ár

Irányár 53,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Sándor László
Telefon +36 70 977 Mutasd
Email laszlo@ Mutasd