Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 92 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 300 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika bb: 81%–100% közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő
Terasz 16.46 m²
Győrújbarát Győrtől dél-keleti irányban helyezkedik el, a belvárostól 10 km távolságra. Győrújbarát egy csendes utcájában eladásra kínálok egy újépítésű ikerház utcafronti lakását.

Az ingatlan egy 300 nm-es telken helyezkedik el. A lakás alapterülete nettó 83,15 nm-es, két erkélyes 2,3 nm, 16,46 nm, és egy tároló tartozik az ingatlanhoz ami 6 nm-es. A jó elrendezésű lakás, 3 hálószobás, amerikai konyha nappali, előszoba, háztartási helyiség, gardrób, közlekedő, fürdőszoba, és WC helyiségekből áll. Parkolás az udvarban betonozott beállókon megoldott. A vételár magában foglalja a telekhányadot, és az emelt szintű fűtéskész állapotra vonatkozik. A leendő tulajdonos kérésére a beruházók egyedi megállapodás alapján vállalják a kulcsrakész befejezést. A legújabb rendeleteknek, és szabályoknak eleget téve hőszivattyús hűtő-fűtő klíma kerül kialakításra. Az ingatlan befejezése 2021-re várható, és CSOK-ot is igénybe lehet rá venni.

További információkért állok rendelkezésére, időpont egyeztetésért keressen bizalommal!

Irodánk teljes körű és ingyenes hitel ügyintézéssel, jogi és ügyvédi háttérrel és egyéb lakásvásárlás, és bérlés esetén felmerülő kérdésekkel kapcsolatban szívesen áll a rendelkezésükre,továbbá segítséget tudunk nyújtani babaváró-hitel, CSOK, energetikai tanúsítvány, és jogi kérdésekben is.

Remélem hamarosan Önt is a leendő ügyfeleim között köszönthetem!

Ár

Irányár 38,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Füle Csongor
Telefon +36 30 462 Mutasd
Email fule.csongor@ Mutasd