Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 112 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 1+4 félszoba
Telek terület 260 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2022
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
BERUHÁZÓI ÁRON, 15 PERCRE A BELVÁROS ZAJÁTÓL MINŐSÉGI IKER ÉS SORHÁZAS LAKÁSOK 300 MÉTERRE A DUNÁTÓL!
Már az 5%-os ÁFÁ-s áron!
Indul a III. ütem: Újonnan épülő sorházi lakások, minőségi, új építésű környezetben.
Közel nulla energiaigényű épület, megújuló energia napelemmel és gáz fűtési rendszer, saját kertrész, terasz, emeleti erkély és loggia. Emelt szintű műszaki tartalom, megbízható beruházó, vevői igények széleskörű lehetősége.
A E F épület 1 számú, szélső lakása bruttó 112 m2, nettó 84 m2 sorházi lakás, két szinten, nappali plusz 4 emeleti háló erkéllyel, illetve loggiával, választható külső és belső kialakítással, 260 m2 kertrésszel, udvari gépkocsi beállóval, összesen 17 m2 terasz, erkély, loggia.
CSOK igénybe vehető!
Műszaki átadás: 2022 december
Vásároljon beruházói áron!
Elhelyezkedésről:

A lakópark Göd és Sződliget között a Duna közvetlen közelében, egy új építésű lakóterület közvetlen szomszédságában épül.

Az elmúlt két évtizedben az északkelet budapesti agglomeráció hihetetlen fejlődésen ment keresztül. Dunakeszi és Göd lakossága megkétszereződött, szinte egybeépült települések követik egymást Vácig, benépesítve a Duna bal partját.

Kihasználva az adottságokat, kialakult egy sajátos életforma is. Nyáron a Duna part, tavasszal és ősszel a közeli dombok adnak természeti keretet ennek az életvitelnek. Olyannyira kedveltek lettek ezek a lokációk, hogy a Duna közelében lévő területek beépültek, az egyetlen beépíthető, kertvárosias építési terület a lakópark területe. Az utolsó, ahol új, színvonalas, egységes lakókörnyezet alakítható ki a Duna közvetlen közelében.

Duna part
Sport Terasz
Strandfoci pálya
Strandröplabda pálya
A Dunakanyari kerékpárút
Berjoe Gym fitness és konditerem
Kincsem Sportlovarda
Sződligeti teniszpálya
Sződligeti Horgásztó
Wiking Yacht Club és kikötő

Az M2-es gyorsforgalmi út kiszélesítése autópályává megkezdődött. 2 éven belül 130 km/órás sebességgel érheti el autóval az M0 körgyűrűt. Akár a gödi, akár a sződligeti lehajtót használja, a lakópark mintegy 15 percnyi autózás után elérhető az M0-tól.

A Vác-Sződliget-Göd-Dunakeszi vonal kedvelt kötöttpályás közlekedési eszköze a vasút. Csúcsidőben 15 percenként indulnak szerelvények, amelyekre akár a Sződliget, akár a Göd-Felső állomásokon felszállhat. Mindkét állomás kb. 1.600 méterre van a lakópark területétől. A Nyugati-pályaudvar vonattal 25 perc alatt érhető el.

A lakópark területétől mintegy 150 méterre található a VOLÁNBUSZ járatok megállója, amellyel Újpest Városközpontban lehet 45 perc alatt.

HA FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSÉT HELYSZÍN MUTATÁSÁÉRT, MŰSZAKI LEÍRÁSÉRT, ALAPRAJZÉRT HÍVJON, AKÁR HÉTVÉGÉN IS!

Ár

Irányár 65,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Körmendi Eszter
Név Körmendi Eszter Katalin
Telefon +36 30 954 Mutasd
Email ujingatlanok@ Mutasd
CSOK
igényelhető