Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 149 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet 2 .
Komfort luxus
Fűtés geotermikus / zöldenergia
Ingatlan állapot kívül: új
belül: luxus
Épült 2020
Épület szintje 4
Energetika bb: 81%–100% közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő
Lift van
Erkély 8.04 m²
Kilátás utcára,
Békéscsaba belvárosában a Csaba sétány és a Knézich utca sarkán épülő 15 lakásos társasházban napfényes zárószinten lévő, nagy teraszos lakás eladó. A lakás a mai legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő kivitelezéssel épül modern, energiatakarékos házban.
Az épület mélygarázs szintből + 3 lakószintből áll, melyben a lakók kényelmét lift is biztosítja. Ez a 149,07nm alapterületű, déli fekvésű sarki lakás a Csaba sétányra illetve a csendes Knézich utcára néz. A zárt lépcsőházból a riasztóval védett lakásba belépve egy kis előtérbe érkezünk az előtérből nyílik a háztartási helyiség is ahol a központi porszívó kapott helyet a mosó és a szárítógép mellett. Tovább haladva az egy légterű nappali-konyha-étkező fogadja a lakásba érkezőket, innen tudunk a napfényes délnyugati fekvésű 17,83 nm es Belga gyártmányú Brustor fedésű ( szélérzékelővel és esőérzékelővel ellátott ) teraszra is kilépni. A konyha és a nappali egybenyitható a terasszal a nagy eltolható üvegajtóknak köszönhetően, melyeken a ház homlokzatával harmonizáló elektromos zsalúzia véd a tűző nap melegétől. A többi ablakon elektromos redőnyöket szereltek fel,melyeket az "Okos otthon" applikációval tudunk vezérelni. A kivételes belmagasságú - 3,10 m - nappaliban egy minimalista sarokkandalló is helyet kapott mellyel a téli esték hangulatosabbá varázsolhatóak. A lakáshoz három hálószoba van tervezve melyek közül az egyik egy 8.04 nm es erkélyhez kapcsolódik panoráma üvegajtókkal, saját fürdőszobájában -5,68 nm- tusoló, WC, bidé lett betervezve. A másik 6.47 nm es fürdőszobában a modern vonalú fürdőkád mellett egy zuhanyfülke is kialakításra került. Különálló WC is helyet kapott ebben a lakásban. A gardrób belmagassága a nappaliéhoz hasonlóan 3,10 cm ezzel is növelve a teret ebben a helyiségben. A lakás energiatakarékos, modern fűtés-hűtéséről geotermikus energia gondoskodik padlófűtéssel és mennyezet hűtéssel. Az "OKOS OTTHON " minden lakás tartozéka az automata hőszigetelt redőnyökkel illetve a szellőztetőrendszerrel együtt. A fürdőszoba és WC kialakítását 3D -s térítésmentes, látványtervvel segítjük.
A lakásban kialakításra került a napelem csatlakozás, így ha valakinek erre igénye van már nem kell átalakításokat végeznie, csak csatlakozni a déli fekvésű tetőn elhelyezhető napelemhez.Szintén előkészítve van a légkondicionáló csatlakozás, bár számítások szerint nem lesz szükség annak beépítésére. A mélygarázsban
2 db parkolóhely megvásárolható az ingatlanhoz, ahol elektromos autó töltése is megoldott, illetve a kandallóhoz szükséges tűzifa tárolása is lehetséges. Az ingatlanban a belső ajtók és a burkolatok még tetszés szerint kiválaszthatóak.
Birtokba adás 2021. első negyedévre van tervezve.

Ár

Irányár 110 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Prestige Home Ingatlaniroda
Név Dr. Futaki Zoltán Gergelyné
Telefon +36 30 946 Mutasd
Email futakijudit@ Mutasd
garázzsal