Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 50 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés geotermikus / zöldenergia
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Épület szintje 5
Energetika :
Lift van
Kilátás kertre,
INGATLAN HELYSZÍNE:

Találja meg nálunk új otthonát!

- 2021. nyári átadás!
- környezetbarát megoldások
- 29 lakás
- 5% áfa
- okosotthonok
- társasházi kert
- remek finanszírozási lehetőségek

A KÖRNYÉK

Társasházunkat a város legdinamikusabban fejlődő részén, Lőportál Dűlőn építjük, a Margitszigettől mindössze 15 perc sétára. A környéket talán bemutatni sem kell, minden szempontból kiváló adottságokkal rendelkezik, óvoda és iskola karnyújtásnyira megtalálható, ahogy éjjelnappali boltok is nagy számban találhatóak a környéken. A vásárlás és a gasztronómia szerelmeseinek jó hír, hogy mind a Duna Pláza, mind a Westend sétatávolságra elérhető.
A lakásainkat a Kassák Lajos utca 69-71 szám alatt építjük. Külön előny, hogy az utca ezen része a Róbert Károly Krt. felől egyirányú, így nagyon gyér áthaladó forgalommal kell számolni, ez által még az utcára néző lakások sem lesznek zajosak. Bár a társasház csupán az ötödik épület a Róbert Károly krt. irányából a környező épületeknek köszönhetően sem az autóforgalom, sem a villamosok zaja nem hallható az épületben; ennek ellenére tömegközlekedési eszközök nagy számban találhatóak meg a környéken: az 1-es villamos Honvéd Kórház megállója 4 perc sétára, az M3 metró Göncz Árpád Városközpont megállója pedig 8 perc sétára található.

A KONCEPCIÓ

A lakások kialakításánál a legfontosabb szempont a fenttarthatóság, és az élhető környezet kialakítása volt. Emiatt – a konkurenciától eltérően – nem akartunk nagy méretű, tömegtermelt épületet létrehozni, hanem egy kisebb, mindössze 29 lakásos, modern kinézetű házat építünk, olyat, ahova az ember örömmel ér haza. Hogy a lakók biztosan ne zavarják egymást a lakások közé a legjobb hangszigetelő tulajdonságú, 25 centiméter vastag, tömör mészhomok téglákból építettük a válaszfalakat, melyekre további 2 centi vastagon hangszigetelő vakolat kerül. A gazdaságosság is nagyon fontos szempont volt, ezért a homlokzati falak 30 centi vastag porotherm téglából készülnek, melyekre további 14 centiméternyi dryvit hőszigetelés kerül fel. Ennek, és a három rétegű, gázzal töltött nyílászáróknak köszönhető a ház remek energetikai besorolása.
Az élhető környezet megteremtésénél figyelembe vettük a szabad tér igényét: a társasház saját kerttel rendelkezik, ahova csak a lakók tudnak bemenni, illetve minden lakásunk erkélyes lesz, hogy a lakók saját otthonukban élvezhessék a friss levegőt és a szabad teret.

Hogy a lakások fenntarthatóik maradjanak hosszútávon is, a fűtést környezetbarát geotermikus energiával oldjuk meg. Ez a rendszer a talaj hőmérsékletét használja ki, így a fűtéshez nincs szükség semmilyen nyersanyagra; pusztán a rendszerben lévő víz keringgetéséhez szükséges szivattyúk áramellátását kell külső energiával megoldani, ez által a lakások rezsiköltsége is rendkívül alacsony lesz.
Minden lakásunkban okosotthon rendszer kerül kiépítésre, mely képes a lakásban található összes világítótest, az elektromos mozgatása redőnyök és a fűtőrendszer vezérlésére is. A rendszer előnye, hogy vezetéknélküli eszközökkel tovább bővíthető, így akár riasztórendszer, konnektorok és egyéb okoseszközök vezérlésére is képes; a programozáson belül a lehetőségek tárháza pedig szinte végtelen! A rendszerrel képes lesz a telefonja segítségével akár munkahelyéről is irányítani a lakását, akár időzítést beállítani, hogy mire hazaér kellemes meleg legyen otthonában.
A társasház földszintjén, illetve a mínusz első szinten találhatóak a parkolók, melyekből lifttel lehet feljutni az épület különböző szintjeire.
5 különböző típusú lakást építünk ki, melyek minden korosztály és élethelyzet számára megoldást nyújtanak a lakhatási problémákra. Egy szobás garzonoktól elkezdve egészen a 4 szobás, nagy méretű lakásokig mindent megtalál nálunk, beleértve kettő darab nagy teraszos penthouse lakást is.

FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK

A Kassák Ház lakásai remek finanszírozási lehetőségekkel elérhetőek. Lakásainkat már 20%-os önerőtől megvásárolhatja a banki finanszírozási háttérnek köszönhetően, illetve igény esetén CSOK és babaváró hitel, vagy más állami támogatás finanszírozásában is segítséget tudunk nyújtani.


Bővebb információkért, képekért, illetve személyre szabott ajánlatokért hívjon bizalommal a megadott telefonszámon akár hétvégén, és az esti órákban is!

Ár

Irányár 55,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Németh Zoltán László
Telefon +36 70 500 Mutasd
Email info@ Mutasd