Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlet
Belső terület 428 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Emelet - nem meghatározott - .
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Bútorozottság nem
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
Hivatkozási szám: 247112
AKCIÓS ÁRON eladó 11 üzlethelyiség, 6 lakással, gazdasági épülettel Putnok központjában!

Az épület komplexum (812 m2) 2746 m2 telken (egy helyrajzi szám alatt) a város legfrekventáltabb részén a Kossuth Lajos út és Petőfi út sarkán, a 26-os út mentén helyezkedik el.
A Kossuth Lajos utcai főépület (7 üzlethelyiséggel) középen elválasztva két részből áll, a Petőfi utca felé eső rész emeletes, másik része földszintes. A Petőfi utca felé van a főépülettől különálló, a városi piacig húzódó egybeépített magtár és pavilonsor (4 üzlethelyiséggel). Az üzlethelyiségek közvetlenül az utcafrontra nyitottak, a parkolási lehetőség az utcán kialakított parkolókban illetve az udvaron is lehetséges. Az ingatlan minden közmű bekötéssel rendelkezik (közüzemi víz, szennyvíz, földgáz, villany).
A főépület 589 m2, (lakóház,303 m2 és kereskedelmi egységek, 286 m2) 1890-as években épült, amelyre az emeleti részt 1938-ban építették, ez teljesen alápincézett (pince 278 m2). Kőbeton sávalapú, falazata kő - tégla, változó keresztmetszettel, tartószerkezeti hibák nem látszanak. A lakóépületek a belső udvarról, lépcsőházból illetve hátsó teraszról megközelíthetőek, felújítandó állapotúak.
A Petőfi utcai üzletsor jó állapotú,(4 üzlethelyiség, 143 m2) 1991-ben épült, tégla falazatú, a magtár (80.5 m2) 1900-as építésű, falazata nagyméretű tégla vert kő alapzatú. A magtár állapota erősen felújítandó, vagy lebontandó.
Az épületekben minden fűtésmód a gázüzemű házközponti fűtéstől, a hagyományos kályhafűtésig minden megtalálható, a meleg vízellátás szintén vegyes képet mutat, villanybojlerrel, gázbojlerrel, több alacsony komfortfokozatú lakásnál nincs meleg vízellátás. A nyílászárókra, aljzatburkolatokra ugyanez a vegye s összetétel a jellemző.
Komoly érdeklődés esetén értékelési szakvéleményt tudunk biztosítani amely, tartalmazza a részletes adatokat. (helyiségek listája, fűtési módok, meleg vízszolgáltatás, aljzat burkolatok, stb..)
Kérem, tekintse meg az ingatlan 3D bemutatóját!
Elsősorban VÁLLALKOZÓK FIGYELMÉBE AJÁNLOM!
Hívjon, ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni, az adásvétel lebonyolításában minden segítséget biztosítunk!Ár

Irányár 59 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda
Név Sztari Gyula-Kazincbarcika és környéke
Telefon +36 20 277 Mutasd
Email sztari.gyula@ Mutasd