Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 139 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 1100 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújított
Épült 1970
Épület szintje 2
Energetika :
Erkély 4 m²
Terasz 23 m²
Extrák szintenként légkondicionáló, gondozott kert, melynek karbantartását a tulajdonos vállalja, riasztó, akár 3 autó parkolására is van lehetőség telken belül automata kapu
Gyula központjának kertvárosi részén (a Csigakerten keresztül egyenesen a Várfürdőre kifutó utcában, a megyei kórháztól 5 perc, a Lidl-től 2 perc sétára) teljes körűen, XXI. századi színvonalon, minőségi anyagokkal felújított családi ház kiadó.
A ház jó térhatású, a földszint és az emelet teljesen szeparáltan és egybenyitottan is használható, bérelhető, mindkettő szint klimatizált.
A nagyméretű fedett terasz a rendezett, csendes kertre néz. Parkolási lehetőség garázsban (30 m2), illetve közvetlenül az elektromos kapubejáró utáni frissen térkövezett udvaron (100 m2). Az ingatlan riasztóberendezéssel ellátott.
Igény esetén a tulajdonos bebútorozza a házat, ebben az esetben más a bérleti díj. Háziállat csak abban az esetben hozható az ingatlanba, amennyiben a bérlő vállalja, hogy csak az udvaron tartja a házi kedvencét és a lakásba nem engedi be. Az ingatlanban a dohányzás nem megengedett!

A ház részei: a földszinten (100 m2) előszoba / 3 szoba / étkező / konyha / kamra / fürdőszoba / wc / terasz, az emeleten (39 m2) szoba / gardrób / konyha, étkező / fürdőszoba, wc / erkély
Bérleti díj: 275.000,- Ft+áfa/hó”

Ár

Bérleti díj 275 ezer Ft/hó

Érdeklődni

Iroda Prestige Home Ingatlaniroda
Név Dr. Futaki Zoltán Gergelyné
Telefon +36 30 946 Mutasd
Email futakijudit@ Mutasd