Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 70 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Emelet 5 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: felújított
Épült kb. 1954
Épület szintje 6
Bútorozottság nem
Háziállat hozható? nem hozható
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára,
Óbuda közkedvelt részén, a Kolosy téren kiadó, egy 70 m2-es, 5. emeleti panorámás, luxus szinten felújított, 2 és félszoba, hallos lakás!
Mindegyik szoba külön bejáratú, és franciaerkéllyel rendelkezik. Az előszobából nyílik a külön mosdó, egy gardrób és a hall, ami a lakás középpontja. Innen nyílik mind a 3 szoba, valamint a konyha és a fürdő is. A hatalmas tükör mögött rejtett gardrób található. A konyha minden igényt kielégítően felszerelt. (fagyasztós hűtős, mikró, villanysütő, páraelszívó. Itt kapott helyet a beépített mosó-szárító gép is. A konyha világítása távkapcsolóval is működtethető! ). A hálószobában beépített franciaágy, az egyik szobában beépített könyvespolc. A lakás D-Ny fekvésű, napos, világos. Távfűtéses. A rezsije fogyasztás, függő, ami tartalmazza az összes fogyasztást, a közös költsége 21.000 Ft.,de . A ház belülről is nagyon szép. Szívesen fogadnak családot is. Közlekedés szempontjából éjjel-nappal tökéletes. Állandó buszjárat 9-es, 109-es, a fonódó villamos 17-es,19-es,41-es megállója valamint a Hév, gyalog sem több fél percnél. A Kolosy téren 2 bank, Tesco,posta. 1 megálló az Óbudai egyetem egyetem, bevásárló központ is található.
Bérleti díj 180000 Ft + rezsiköltség. Szerződéskötés közjegyző előtt! Szerződéskötéshez kéthavi kaució + egy havi bérleti díj szükséges! Azonnal költözhető.

Ár

Bérleti díj 180 ezer Ft/hó

Érdeklődni

Iroda lakasteladnek.com
Név Erdei Krisztina
Telefon +36 20 274 Mutasd
Email krisztina.erdei@ Mutasd