Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 33 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 1 szoba
Parkolás nincs
Emelet 2.
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: felújítandó
Épült kb. 1930
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás udvarra,
BEFEKTETŐK, FELÚJÍTÓK figyelem!

37 m2 tényleges méretű (tulajdoni lapon 33 m2), második emeleti, körfolyosós, egyszobás, konyhával és fürdővel, WC-vel rendelkező polgári lakás eladó. A lakás világos, csendes belső udvarra néz.. A fürdőszoba teljesen új, a lakásban minden gépészet és burkolat nulla kilométeres. A dúcolás miatt a felújítás óta senki sem lakott benne.

A teljesen felújított, átlagos házban levő lakás – mely normál állapotban 20 millió Ft-ot vagy akár 22 milliót is megér - azért ilyen kedvező árú, mert a födém meggyengülése miatt 2013-ban fel lett dúcolva. Ezt egy 2012-es beázás okozta a felső szomszéd, az önkormányzati lakás felől. A pereskedés most ért véget, ezért vált eladóvá a lakás. A FELSŐ FAL MEGERŐSÍTÉSE vagy CSERÉJE szükséges, hogy újra teljes értékű legyen a lakás. A födém monolit betonra cserélésére 4,3 millió Ft költséget becsült a szakértő.
Lehetőség van a felső szint IGEN KEDVEZŐ ÁRON történő megvásárlására is az Önkormányzat részéről.

A KÖZLEKEDÉS JOBB NEM IS LEHETNE: A SOTE és a Közszolgálati Egyetemek sétatávolságban, csakúgy a metró, villamosok és parkok is.
így igen jól lehet ALBÉRLETKÉNT hasznosítani, de SAJÁT CÉLRA is kellemes. Minden közmű mérőórás, ezért alacsony a rezsi, a fűtés gáz konvektoros.

Ár

Irányár 13,5 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Penates Invest Zrt.
Név Kazár Gábor
Telefon +36 20 954 1 Mutasd
Email kazar.gabor@ Mutasd