Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege irodaház
Belső terület 1600 m²
Építési állapot használt
Telek terület 2000 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2008
Épület szintje 3
Bútorozottság nem
Közműállapot csatorna: nincs adat
gáz: nincs adat
villany: nincs adat
víz: nincs adat
Lift van
INGATLAN ELHELYEZKEDÉSE
Az ingatlan Budapest III. kerületének északi részén, Békásmegyer központjában, minden irányból gyalogosan, tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető helyen, a Heltai Jenő téren található, amely a nagy forgalmú Szentendrei útról is jól látható.

KÖRNYEZET
A kiadó ingatlan közvetlen környezetében található a békásmegyeri piac, melynek felújítását 2017 májusára tervezi a helyi önkormányzat, befejezése 2018 végére várható. A megújuló piac nem csak a békásmegyeri lakosságot (kb. 50 ezer fő) vonzza majd, hanem az agglomerációból is nagy érdeklődésre, ezáltal nagyobb forgalomra lehet számítani.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
Az épülettel szemben található a 34-es, 134-es, 204-es és 296-os buszok megállója, 3 percre a H5-ös hév, és az M0-s autót kb. 5 perc alatt elérhető autóval.

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI, JELENLEGI BÉRLŐK
Az épület 2008-ban nyitotta meg kapuit, 4 szintes (pinceszint, földszint, emelet és tetőtér) kialakítású, és 8 személyes lifttel található. Az épület egésze klímatizált, a fűtése központi kazánról történik. A pinceszinten található a Heltai fittness terem, a földszinten a K&H és az ERSTE Bank, az emeleten pedig a Budapest Bank. A kiadó 2 db üzlethelyiség szintén ezen a szinten található. A tetőtérben az EM Technology Hungary Kft. helyezkedik el.

Ár

Irányár 740 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Ökrös Eszter
Telefon +36 30 686 8 Mutasd
Email bh.okroseszter@ Mutasd