Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 78 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 4 szoba
Parkolás nincs
Emelet magasföldszint.
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1930
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára, udvarra,
Igazi ritkaság! Kivételes befektetési lehetőség!

Magas hozamszinten, mégis biztos ingatlanalapon szeretné pénzét dolgoztatni? Ezt a lakást Önnek fejlesztettük!

•Remek lokáció, a Városliget közvetlen szomszédságában
•Kulcsrakész befektetési lehetőség, igazi „pénztermelő eszköz”
•Kiváló megtérülés akár hosszútávú bérbeadás, akár rövidtávú üzemeltetés mellett
•Liget Projekt miatt óriási várható értéknövekedés
•Magas minőségű, exkluzív kialakítás
•Maximális térkihasználás
•Teljes berendezés az ár részét képezi.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésért, a részletekért olvasson tovább!

Ugyanis eladó egy 78 m2-es, négyszobás kulcsrakész, teljesen felújított és bebútorozott BEFEKTETÉSI INGATLAN! A ház kiváló lokációval rendelkezik, a Városliget közvetlen szomszédságában, az Ajtósi Dürer soron. A lakás egy harmincas években épült, patinás nagypolgári házban található, két szobája az Ajtósi Dürer sorra, további kettő pedig a ház csendes, belső, zárt udvarára néz.

Az ingatlan minden részletre kiterjedő felújításon esett át, falai teljes gipszkarton borítást, a plafon pedig álmennyezetet kapott. Az áthallások csökkentése érdekében valamennyi válaszfal maximális hangszigeteléssel lett ellátva. A teljes gépészet, fűtés-, víz-, és villanyrendszer cserélve lett. A fűtésről és a melegvízről vadonatúj gázkazán gondoskodik radiátorokkal. Természetesen újak a nyílászárók is, melyeket az utcafronton motoros redőnyökkel láttunk el. A burkolatok, a berendezés és a teljes enteriőr lakberendezői tervek alapján került kivitelezésre, így a lakás minden pontján magas minőséget, exkluzív, és trendi életérzést sugároz.

Az alaprajz megtervezésénél fontos szempont volt, hogy a rendelkezésre álló teret a megtérülés maximalizálása érdekében teljesen kihasználjuk, ugyanakkor élhető méretű és tágas térérzetű lakóegységeket hozzunk létre. Így négy szoba került kialakításra, melynek lakói két, zuhanyzós fürdőszobát és két wc-t használhatnak. Az impozáns konyha és étkező pedig hangulatos közösségi térként funkcionál.

Az ingatlan fejlesztésekor és beltartalmának megválasztásakor nem véletlenül tettük magasra a mércét! Ez a stílus és minőség ugyanis lehetővé teszi Önnek, hogy ingatlanját igényes, fizetőképes és minőségi otthont kereső hazai vagy külföldi hallgatóknak adja bérbe. Ezzel a stratégiával az Ön „mini hostele” igazi ritkaság és hiánypótló alternatíva lesz a piacon, melynek exkluzivitásáért minden lakója hajlandó átlagon felüli bérleti díjat megfizetni. Becslésünk szerint a 4 szoba által termelt havi árbevétel könnyedén elérheti a 5-600 ezer Ft-ot - nem beszélve a rövidtávú kiadás adta lehetőségeket - amelyek stabilan min. 6-8%-os éves megtérülést jelentenek. A környéken számos felsőoktatási intézmény található, mint például az Állatorvostudományi Egyetem, vagy a Ybl Miklós Építéstudományi Kar.

Az ingatlan lakóinak a közösségi helyiségben modern konyha áll rendelkezésére elektromos sütővel, főzőlappal, mikrohullámú sütővel és mosogatógéppel, a fürdőben mosógéppel, a szobákban pedig LCD-TV-vel. Fontos külön kiemelni, hogy a lakás teljes berendezése, az összes beépített és szabadon álló bútor, valamint háztartási gép mind-mind a vételár részét képezi!!! Így Önnek egy kulcsrakész, pénztermelő eszközt nyújtunk át, melyet már adhat is ki üzemeltetésre.

És ez még nem minden!!! Az ingatlan tőszomszédságában kerül megvalósításra Európa legnagyobb kultúrális beruházása, a Liget Projekt. (Részletes információ: ligetbudapest) Ebből kifolyólag a lakás ingatlanpiaci trendektől függetlenül garantáltan óriási értéknövekedésen fog átmenni az elkövetkezendő 1-2 évben. Így az üzemeltetésből származó hozamon túl, önmagában is kiváló befektetés hosszútávú megtartásra. Mi pedig az felértékelődésből származó extraprofitot átengedjük Önnek. Ne hagyja ki!

Az ingatlan várható elkészülési ideje 2019. január 31.

(A mellékelt képek látványtervek, melyhez a kivitelező maximálisan tartja magát!)

Hívjon bizalommal, tekintse meg!

Ár

Irányár 69,9 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Penates Invest Zrt.
Név László Balázs
Telefon +36 30 281 5 Mutasd
Email laszlo.balazs@ Mutasd
azonnal
költözhető