Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Építési mód alternatív
Belső terület 0 m²
Telek terület 170000 m²
Komfort komfort nélkül
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül: épülő
belül: épülő
Épült 2022
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
ELADÓ Vác Dél-Keleti részén jelentős terjedelmű, több célú gazdasági terület!

Az ingatlan Kereskedelmi központnak és Ipari parknak egyaránt alkalmas lehet.
Olyan gazdasági tevékenységi célú épületek elhelyezésére, szolgáltatások szervezett létrehozására és működtetésére megfelelő melyek nem jelentős zavaró hatásúak.
Kiváló elhelyezkedése révén, gépkocsival és tömegközlekedéssel is elérhető, Budapest irányából megközelíthető a 2-es főúton és az M2 (régi nevén 2/A) gyorsforgalmi úton.
Vác kereskedelmi szempontból kiemelt forgalmi jelentőségű, hiszen a legelső közlekedési csomópontok egyike volt. Más szempontból a Dunakanyar kapujaként is ismert település Pest megye negyedik legnagyobb lélekszámmal rendelkező városa, a régió egyik legfontosabb települése. A város könnyen, a Nyugatiból 25 perc alatt érkező zónázó vonatokkal, autóbuszon vagy a Duna mellett futó kerékpárúton, biciklivel, nyáron még a Budapest és Esztergom között közlekedő kirándulóhajókkal is.
- A kínált ingatlan területe összesen 170.005 m²!
Ebből 4.683 m² művelési ág alól kivett út, 165.322 m² művelési ág alól kivett üzemi terület és üzemi épület.
- A gazdasági ingatlan maximális beépíthetősége: 40 %, maximális építménymagasság: 10,5 m, legkisebb építménymagasság: 4,5 m. Zöldterület kialakítása: 25%, legkisebb kialakítható telekterület: 2.000 m2

- Meglévő részletes szabályozási tervvel és jóváhagyott határozattal rendelkezik, mely biztosítja a terület közlekedési feltárását, zöldsávval történő elválasztását a közeli pataktól. A közműellátási lehetőség kiváló: víz, csatorna, gáz a telekhatáron húzódik, erről az előzetes tervek elkészítésre kerültek.
A terület a következő tervekkel rendelkezik:
Vízellátás:
A terület északi telekhatára mentén lévő Búzavirág utcában húzódó, NA 100 KM PVC ivóvíz törzshálózatról meglévő NA 100- as leágazó vezeték van kiépítve a telekhatáron belülre. Az ingatlan észak-keleti csücskében, telekhatáron belül, a kerítéstől 3-3 méterre egy vízóra akna van, benne tolózár-vízóra –tolózár, amelyről a víz igény kielégíthető. Rendelkezésre álló közmű kontingens: 0,35 m3/nap, mely szükség esetén bővíthető.
Az ingatlan jobb vízellátása érdekében ( tűzi víz igény kielégítése ) szükséges a kétirányú vízbetáplálás, illetve a vízvezetékek összekötése, kör vezetékké való kialakítása. Ezért tervezés alatt van a terület déli határán húzódó Gödöllői úton lévő NA 100-AS KM-PVC vezeték 50 méteres meghosszabbítása, a telekre történő beállása, tűzcsappal a végén. A jelenleg lekötött kontingens 1 m3/nap, mely bővíthető. Ennek várható kivitelezése 2021. szeptember hó vége.
Szennyvízelvezetés:
A terület északi telekhatára mentén húzódó Búzavirág utcában meglévő, működő NA 110-es KPE nyomott szennyvízhálózat működik, amelyre házi beemelő segítségével a szennyvízhálózat azonnal ráköthető.
Az ingatlan jobb szennyvíz ellátása érdekében tervezés alatt van a terület déli oldalán húzódó , Gödöllői úton üzemelő NA 200-as gravitációs szennyvízvezeték meghosszabbítása és telekhatáron belüli bekötése. A jelenleg lekötött kontingens 1 m3/nap, mely bővíthető. Várható kivitelezése 2021 szeptember hó vége.
Gázellátás:
A terület közvetlen határán nem működik gázvezeték.
Tervezés alatt van a Gázszolgáltatón keresztül (TIGÁZ) egy kb. 2000 méter hosszú PE80/G , SDR 11, 110 x 10 anyagú és méretű , nagyközép nyomású (6 bár) gázvezeték és leágazó vezeték telekhatáron belülre. Az előzetesen becsült gázenergia fogyasztás: 1,2 millió m3/év, amely a vezetékről biztosítható.
Villamos energia ellátás:
A telek határon van meglévő, működő, középfeszültségű (22 kv-os) légvezeték hálózat. A területre jelenleg nincs mérőhely kialakítva.
Tervezés alatt van a Villamos energia Szolgáltatón keresztül (ELMŰ) egy 40 méteres kábeles leágazás az ingatlan mellett húzódó Sződ/Vác nevű , meglévő 22 kV –os szabadvezetékű hálózathoz. Az igényelt2000 kVA –es teljesítmény, közép feszültségen erről a kábelről biztosítható. Várható kiépítése 2021. szeptember hó vége.
Távközlés:
Az Invitel Távközlési Zrt.-nek közvetlenül a telekhatáron kiépített vezetéke van, szükség esetén az igény onnan biztosítható.
Úthálózat:
A terület Vác közigazgatási határán belül fekszik, háro oldalról közterületi „ út „ határolja. Jelenleg a főbejárat a Gödöllői útról van kialakítva a terület déli oldalán.
Tervezés alatt van a Gödöllői útról egy új feltáró csatlakozási pont tervezése, amely a jobb megközelítési, lehajtási lehetőséget hivatott ellátni.

Érdeklődés esetén többféle kihasználásra nyitott a tulajdonos. A kiváló közlekedési útvonalon a terület megosztva is megvásárolható, vagy igény szerint bérbe vehető.
Előzetes időpont egyeztetés után, akár hétvégén is megtekinthető.

Az ingatlan irányára: 2,2 Mrd Ft (12.425 HUF/m2, 35 EUR/m2)

Ár

Irányár 2200 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Zongora Máté
Telefon +36 70 564 2599,+36 70 620 Mutasd
Email zong.mate@ Mutasd
kiemelt