Ingatlan - lakás - családi ház keresésében segítünk!

Lakáscentrum - Eladó lakás, ház, ingatlan hirdetési portál

Eladó ingatlanok Budapest és egész Magyarország területéről. Eladó tégla lakások és eladó panellakások. Eladó lakás és eladó ingatlan rögzítése!

Lakáscentrum - Eladó lakás, ház, ingatlan hirdetési portál

‍A lakascentrum.hu honlapunkon a budapesti és vidéki magánszemélyek egyéni ingatlan hirdetései illetve ingatlanközvetítő irodák kínálatai találhatóak meg.

 

Portfóliónkban szerepelnek:

Ingatlanhirdetési portálunkon egész Magyarország területéről talál eladó ingatlanokat (mint pl. Eger, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Győr), de Pest megyében (pl: Budaörs, Dunakeszi, Budakeszi, Érd, Szigetszentmiklós, stb.) és Budapesten is erős ingatlankínálattal rendelkezünk.

Lakáscentrum oldalunkon az ingatlan keresési szokásokat elemezve megállapítottuk, hogy a lakást keresők 42%-a (2021-es adat) keres teljesen új vagy újszerű ingatlant. Ezért a minél hatékonyabb ügyfélkiszolgálás érdekében az eladó új és újszerű ingatlan kínálatunkat is folyamatosan bővítjük, nagy figyelmet fordítunk a portfóliónk ilyen irányú bővítésére.

Használt ingatlanok területén is otthon vagyunk, hiszen az eladó tégla lakások mellett nagy számban szerepelnek panel lakások is kínálatunkban. 


Rögzítse eladó ingatlanát nálunk!!! Megjelenés feltételeit ITT olvashatja.


 

 

MIBEN MÁS A LAKASCENTRUM.HU, MINT MÁS INGATLAN HIRDETÉSI OLDALAK?

 

 

Egyediségünket és sikerünket elsősorban a modern, felhasználóbarát és ingatlan tematikus weboldalainknak köszönhetjük.

  • Ha az ingatlankeresőt a kiadó lakás kínálatunk érdekli, akkor mi a kiadolakas.hu oldalra irányítjuk.
  • Ha az ingatlankeresőt az eladó új építésű otthonok érdeklik, akkor ujepitesu.hu.
  • Ha az ingatlankereső eladó építési telek keresésben érdekelt, akkor epitesitelek.hu-ra irányítjuk.

 


Eladó ingatlanát hirdesse nálunk, mert egyszerre 11 ingatlan hirdetési portálon jelenítheti meg ingatlanát.

lakascentrum.hulakasokhazak.huepitesitelek.comkiadoingatlan.com, ujepitesu.hu, ipariingatlan.net, lakasok.com, alberlet.info, ujlakasok.com, kiadolakas.hu, ujingatlan.hu

 

Minden lényeges ingatlanpiaci szegmensbe, saját tematikus weboldallal rendelkezünk. Ez biztosítja, hogy az általunk hirdetett eladó lakások illetve eladó ingatlanok a böngészőkben, a találati listák elején szerepelhessenek.

Eladó újszerű vagy használt ingatlanát hirdesse nálunk, kollégáink készségesen állnak a rendelkezésére. 


Ha támogatott hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, hitelügyintéző kollégáink ingyenes, személyre szabott lakáshielajánlatot készítenek Önnek!


Hitelügyintéző irodánk egy ingatlan adásvételnél megvizsgálják a vevő teljes körű pénzügyi lehetőségeit.

  • Lakossági ügyfeleinknél a CSOK nyújtotta lehetőségeket, valamint a kamattámogatott és piaci hiteleket személyre szabottan hasonlítják össze, hogy a legkedvezõbb kamatú és feltételű lakáshitel lehetőséget tudjuk ajánlani. A személyre szabottságra fektetjük a hangsúlyt.
  • A pályázatok adta lehetõségek vizsgálatával a céges, KKV ügyfeleknél a banki hiteleken felül, a vissza nem térítendő állami támogatásokat, az Új Széchenyi-terv által nyújtotta pénzintézeti kamattámogatott hiteleket is figyelemmel kísérjük.

 

Ingatlan ügyeiben keresse szerződött partnereinket 


Ha ingatlan ügyei intézésében hivatalos értékbecslői, igazságügyi szakértői, földhivatali vagy ügyvédi munka elvégzésére van szükség, keresse bizalommal már kipróbált partnereinket.

Megtalál minket a Lakáscentrum Facebook oldalán is.

 

Ingatlan statisztika is a rendelkezésére áll, a helyes ingatlanérték megállapításához 

 

Ha ingatlan eladás előtt szeretne tájékozódni, hogy hogyan alakulnak az árak, kérje a folyamatosan frissített 3 éves ingatlan statisztika szolgáltatásunkat. 

Diagramon szemléltetjük az ingatlanárak változásait, az utóbbi 3 év adatai alapján, csak adja meg az eladó ingatlana adatait és minden hónap első napján, e-mailben elküldjük Önnek az ingatlan értékbecslő statisztika változásait.