Ingatlan rögzítése - feltételek

Ingatlan rögzítésének feltételei

KÉRLEK OLVASD EL AZ ALÁBBI HIRDETÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT AZ INGATLAN RÖGZÍTÉS FELTÉTELEIRŐL ÉS CSAK AKKOR TÖLTSD FEL INGATLANOD, HA A FELTÉTELEKKEL EGYETÉRTESZ!

 

Kedves Hirdető!

 

Szívből örülök neki, hogy weboldalunkat választottad ingatlanod értékesítésére.

 

Az alábbiakban ismertetjük a megjelenés feltételeit.

 

Tudnod kell, hogy jelen weboldal üzemeltetése mögött ingatlanközvetítő- és weboldal fejlesztő vállalkozás áll. Egy ingatlan weboldal fejlesztése rengeteg szakértelmet, időt és energiát emészt fel, de ezen felül a Google szigorú feltételeivel is meg kell birkóznunk, hogy egy találati listában elől lehessünk.

 

Ezért az ingatlanhirdetések megjelenésének csak egy részét tudjuk térítésmentesen biztosítani hirdetőink részére. Azt, hogy az általad feltöltött ingatlan melyik csoportba tartozik, az dönti el, hogy az adott földrajzi területen van-e szerződött ingatlanközvetítő partnerünk vagy nincs.

 

Amennyiben nincs, akkor a rögzített ingatlan hirdetését térítésmentesen, néhány napon belül aktiváljuk és erről e-mailben értesítőt küldünk számodra.

 

Amennyiben ingatlanközvetítő partnerünk szívesen foglalkozna ingatlanod értékesítésével és persze oldalainkon történő hirdetésével, akkor kérlek, fogadd el ajánlatát, mellyel néhány napon belül meg fog keresni. Ekkor eldöntheted, hogy igénybe kívánod-e venni a komplett szolgáltatásunkat.

 

Bízunk benne, hogy szakértelmünkkel segíthetjük ingatlanod értékesítését!

 

 

Üdvözlettel,

lakascentrum.hu csapata